Nieuws

Therapie in een persoonlijke, rustige sfeer in de regio Deventer/ Bathmen/ Holten/ Salland

Taijiwuxigong en Buqi lessen voor uw gezondheid en welzijn

Flyer TWGJos in de Kuip 2019-09 Wilt u kennismaken met Taijiwuxigong ? Dan kan in De Kuip te Colmschate (gemeente Deventer).

Taiji-Qigong-Taijiwuxigong-Spontaan bewegen.

Taiji Qi Gong Lessen  Taijiwuxigong® Spontaan Bewegen voor gezondheid en welzijn Wanneer: Elke maandagavond Tijd: 19.30-21.00 uur Locatie: De Kuip Colmschate De Lessen Taiji , Qi gong ,Taijiwuxigong® In het oefensysteem  wordt vooral aandacht gegeven aan de houding, ontspanning , rust en intentie. Elke maandag gaan we in 1,5 uur aan de slag met de verschillende…
Lees meer

Help uzelf fitter voelen

i Voelt u zich moe en futloos? Gaat deze vermoeidheid niet over en beperkt dit je dagelijkse functioneren? Therapie bij Acupunctuur Buqi Nollen kan u helpen uw vermoeidheid te verminderen en u weer fit te voelen! Acupunctuur zal u weer meer energie geven, wat snel merkbaar zal zijn. De puntenkeuze bij de behandeling is er…
Lees meer

Burn-out? Acupunctuur en Buqi zijn bewezen succesvol

Heb je de laatste tijd te veel hooi op je vork genomen? Heb je continu een gevoel van stress? Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Bij langdurige overbelasting hiervan, kan een burn-out ontstaan.

inloopspreekuren

Vrijblijvende inloopspreekuren bij Acupunctuur Buqi Nollen

Wat is acupunctuur en wat zou dit voor uw gezondheid kunnen betekenen? Vindt u het lastig om in te schatten of acupunctuur uw klachten kunnen verhelpen? Kom vrijblijvend langs bij één van de gratis inloopspreekuren. De praktijk Acupunctuur Buqi Nollen biedt een extra (gratis) service om kennis te maken met acupunctuur en buqi.

vernieuwt

Acupunctuur Buqi Nollen vernieuwt

Een nieuw jaar is het ultieme moment voor Acupunctuur Buqi Nollen om een nieuwe weg in te slaan. Vanaf 1 januari 2014 zullen er diverse veranderingen plaatsvinden om aan de wensen en behoeften van cliënten te blijven voldoen. Kortom, de praktijk Acupunctuur Buqi Nollen vernieuwt!