Behandelingen

Therapie in een persoonlijke, rustige sfeer in de regio Deventer/ Bathmen/ Holten/ Salland

Acupunctuur

Acupunctuur is al eeuwenlang een onderdeel van geneeskunde in China en behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunst. De behandelmethode gaat er van uit dat lichaam, geest en omgeving (natuur) niet los te zien zijn van elkaar in gezondheid en in ziekte. Lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door een verstoring in de energiehuishouding van het lichaam. Door middel van acupunctuur worden deze verstoringen in de balans weer hersteld. De klachten verminderen sterk of verdwijnen. Daarnaast kan acupunctuur ook dienen als symptoombestrijdende of pijnstillende therapie, bijvoorbeeld als lichaamsfuncties door een ongeval onherstelbaar verstoord zijn.

Lees meer


Buqi / Taiji

Buqi is een methode door Dr. Shen Hongxun opgezet. Bij buqi worden twee factoren als de belangrijkste oorzaken van ziekte beschouwd; een langdurige slechte lichaamshouding en onderdrukte aanhoudende negatieve emoties. Hierdoor ontstaan afvalstoffen ( binqi) die stagneren en de aanleiding vormen voor de klachten. Andere oorzaken kunnen zijn: prikkels van buitenaf zoals; een virus, ongeluk of een scheiding.
Lees meer

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandelingsovereenkomsten tussen u als cliënt en de acupuncturist. De betalingsvoorwaarden worden voor of bij het sluiten van de behandelingsovereenkomst aan de cliënt of zijn wettelijke vertegenwoordiger ter hand gesteld. Bij de mondelinge overeenkomst wordt gewezen op de betalingsvoorwaarden, die in de wachtkamer hangen en waarvan u een exemplaar mee kan nemen.

Lees meer

Bekijk de online prijslijst